niedziela, 20 stycznia 2013

Budyń czekoladowy

Na swoim drugim blogu (TUTAJ) opublikowałam przepis na budyń czekoladowy.

Pyszny, szybki w przygotowaniu, przywołujący wspomnienia z dzieciństwa :-)

Jeśli użyjemy mleka ryżowego, lub migdałowego, ew. krowiego, będzie całkowicie bezglutenowy :-)


6 komentarzy:

  1. Prosto i pysznie :) Budyń to jeden z moich ulubionych deserów.

    OdpowiedzUsuń
  2. o mniam, nabrałam ochoty na budyń. :)

    OdpowiedzUsuń
  3. domowy, najlepszy! i czekoladowy to mój ulubiony ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. AAAAAA tak bardzo bym jadła. Siedzę głodna w pracy i wymyślam co bym sobie podjadła. Pozdrawiam z bezglutenowego świata:)

    OdpowiedzUsuń
  5. Nie wiem Magdo czy to dobry pomysł na głodnego oglądać jedzenie ;-)

    OdpowiedzUsuń